SOV GODT

 

SOV GODT

 

Lyse værelser, morgenbakke og hyggekroge

Isa-41
IMG_9029 morgenbakke
Isa-62
Isa-57
Isa-73
Isa-45
Værelse 3 2
Isa-68
Isa-64
Isa-42

Ahh! Noget af det vigtigste ved et ferieophold er en god seng at sove i. På Gæstgiveri Bregninge har vi fem dobbeltværelser, to familieværelser og et enkeltværelse, der alle er udstyret med behagelige senge, knirkende rent linned og håndklæder.

 

Morgenbakken – prikken over i'et på Gæstgiveriet

 

Hvad ønsker du til morgenmad? Sæt et kryds! Vi har hver dag et udvalg af lækkerier, og hos os vælger du selv, hvad der skal stå på din morgenbakke, når du efter en god nats søvn er klar til dagens første måltid fra Gæstgiveriets køkken.

Hvis du trænger til en stille morgen, så serverer vi gerne bakken i haven eller på værelset. Når du vælger din personlige morgenbakke, har du samtidig mulighed for at bestille din frokost, som du kan tage med på tur i landskabet.

(Prisen for værelserne er ved bestilling på vores hjemmeside)

Dobbeltværelserne

Gæstgiveriets fem dobbeltværelser er lyse og hyggeligt indrettede med hvert sit udtryk. Fra vinduet kan man nyde lyden af Bregninge Kirkes klokker eller udsigten til havens og havets farver.

 

Prisen for værelset inklusiv morgenbakke(r) er kr. kr. 945. 

 

Bestilles værelset som enkeltværelse er prisen kr. 850. 


Book

 

Familieværelse til tre personer

Det rummelige familieværelse ligger på 1. sal og er udstyret med en dobbeltseng og en enkeltseng. Værelset har udsigt til landsbyen.

 

Prisen for værelset inklusiv morgenbakke(r) er kr. 1445.

 

Book

Familieværelse til tre personer

Værelset er velegnet til 3 voksne. Det ligger i stuen med indgang fra entrestuen. Det er indrettet med en dobbelt seng samt en enkelt seng. Der er adgang til badeværelse i stuen. 

 

Prisen for værelset inklusiv morgenbakke(r) er kr. 1445. (2020 priser)

 

Book

Værelse til en person


Værelset ligger på 1. sal og har et stort ovenlysvindue. Udover seng er det indrettet med en god lænestol og bord samt en stander lampe. 


Prisen for værelset inklusive morgenbakke er kr. 750. 


Book

Gæstgiveriet har to rare badeværelser på første sal samt et toilet med håndvask. Der er et badeværelse i stuen og et toilet. 

 

Gæstgiveriet er naturligvis udstyret med babysenge, barnestole og skifteplads. Ønskes babyseng er der et tillæg på kr. 180. Kun et ekstra barn pr. værelse.

 

 

Tag hunden med på ferie

Vi har selv haft hund og ved hvor hyggeligt det er at tage den med på en forlænget weekend ud i naturen. Det hyggelige dobbelt værelse har egen indgang fra gaden, flisegulv og god plads til både hund og ejere. Hunden er velkommen i haven, i snor, hvor der naturligvis tages hensyn til andre gæster. 


Prisen for værelset inklusive morgenbakke(r) er kr. 1245.


Forespørg om ledighed på tlf. 30236555 eller kontakt@gaestgiveri.dk


Hyg jer i husets mange hyggekroge

Der findes masser af afslappende kroge i vores grønne udearealer, men skulle skyerne trænge sig på, har vi på Gæstgiveriet gjort vores bedste for at skabe hyggelige rammer indenfor.

 

På 1. sal kan I slappe af i vores kaffe- og testation med hyggekrog, hvor I kan spille kort og planlægge morgendagens oplevelser. Her finder I også nogle gode bøger, som I er velkomne til at låne.

 

Gæstgiveriets restaurant er også åben uden for spisetid for vores overnattende gæster. Her kan I tage et spil, lægge puslespil eller måske hygge jer online.

GÆSTGIVERI BREGNINGE

Vester Bregninge 17

5970 Ærøskøbing

tlf. 3023 6555

 

kontakt@gaestgiveri.dk

© Copyright. All Rights Reserved.