OPLEV

OPLEV

 

Dele-natur i stor og lille skala

Ude i naturen på vest Ærø ligger vores landby Bregninge.  I Bregninge har vi delenatur. Kirkestier går gennem haver og marker, Ærø naturpark skænket af visionære landmænd og til fri afbenyttelse samt ny anlagt skov, hvor hunden kan luftes. Vi deler endog naturen med et havørnepar, der også har slået sig ned i Bregninge. På gæstgiveriet har vi lagt en 4 del af haven ud til et biodiversitets område, der ligesom resten af haven kan nyde af alle.


Bor I på gæstgiveriet, er I hurtigt ved det friske vand med en smuk udsigt til det fynske øhav. Falder valget på en stranddag, vil I måske sætte pris på at vide, at stranden er meget børnevenlig, og vi har fiskenet og strandlegesager til låns, så I kan bruge nogle gode timer ved vandet. Samler I sten, kan de dekoreres, når I kommer tilbage til Gæstgiveriet. 


I Bregninge kan I også opleve vores smukke Kirke, ride på islanske heste, besøge loppemarkeder, Rosenparken, bade med de lokale på Endeløs strand eller shoppe lækkerier, garn og en ny garderobe i Uldgården.


Bregninge har også en stor legeplads og en modeltogbane at byde på.  Er hunden med, så ligger hundeskoven lige over for gæstgiveriet. 
Tæt på finder I også en af Danmarks mest vidunderlige golfbaner med vand til alle sider, selvfølgelig Ærø Golf Klub. Vi har også Søbygaard, som ligger i cykelafstand fra Gæstgiveri Bregninge.

 

Besøg Visit Ærø og planlæg, hvad I vil opleve på jeres ø-ferie. Her finder I også kort over Ærøs cykel- og vandreruter.

Vores helt eget kulturprogram

Gæstgiveriets kulturprogram for sæsonen 2020 er under planlægning og vil løbende blive opdateret på denne side: 

Kom og besøg os.

GÆSTGIVERI BREGNINGE

Vester Bregninge 17

5970 Ærøskøbing

tlf. 3023 6555

 

kontakt@gaestgiveri.dk

© Copyright. All Rights Reserved.