OPLEV

OPLEV

 

Delenatur i stor og lille skala

Ude i naturen på vest Ærø ligger vores landsby Bregninge.  I Bregninge har vi delenatur. På præstegårdsjorden foran gæstgiveriet, har vi anlagt et rewildingprojekt, der kan opleves via gangstier, der er anlagt med forbindelse til Ærø Sæbe. Andre kirkestier går gennem haver og marker, Ærø naturpark skænket af visionære landmænd og til fri afbenyttelse samt ny anlagt skov, hvor hunden kan luftes. Vi deler endog naturen med et havørnepar, der også har slået sig ned i Bregninge. 


Bor I på gæstgiveriet, er I hurtigt ved det friske vand med en smuk udsigt til det fynske øhav. Falder valget på en stranddag, vil I måske sætte pris på at vide, at stranden er meget børnevenlig.


I Bregninge kan I også opleve vores smukke kirke, se produktionen på Ærø Sæbe, ride på islandske heste, besøge loppeboder, bade med de lokale på Endeløse Strand eller shoppe lækkerier, garn og en ny garderobe i Uldgården.


Bregninge har også en stor legeplads med udendørs fittnes og havudsigt.  Er hunden med, så ligger hundeskoven lige over for gæstgiveriet. 
Tæt på finder I også en af Danmarks mest vidunderlige golfbaner med vand til alle sider, selvfølgelig Ærø Golf Klub. Vi har også Søbygaard, som ligger i cykelafstand fra Gæstgiveri Bregninge.

 

Besøg Visit Ærø og planlæg, hvad I vil opleve på jeres ø-ferie. Her finder I også kort over Ærøs cykel- og vandreruter.