LEVERANDØRER

Nærhed, dyrevælfærd og kvalitet

Mød vores lokale leverandører

Midtmarken økologi

Høkildegaard

Gråsten Dexter


Rise Bryggeri


Kammerrådgården

Dexterkvæger er naturplejere på Ærø. De går på strandengene ved Ærøskøbing og på vores jord i Graasten Nor. Dyrene får en blandet kost af vilde blomster og planter - det sikrer at kvæget får de mineraler og andre næringsstoffer de har brug for.  Naturkød!

Midtmarken er et lille økologisk landbrug, tæt på Marstal, med stor fokus på lokal afsætning af det, vi producerer. Vi har valgt at dyrke grøntsager mm. i højbede, no-dig bede og drivhus.


Glasseriet

Høkildegård er et økologisk deltids-landbrug på 42 tønder land med skov, eng og planteavl. Gården ligger smukt på kanten af Syltemade Ådal, hvor Ø-havsstien løber igennem.Vi får frilandsgris og økologisk lam fra Høkildegaard.

Kammerådsgården ved Borgnæs er en økologisk gård, der leverer mikrogrønt, som vi bruger i store mængder som smagsbomber i salater, sandwich og på anretninger. Fuld af vitaminer og smukt indslag.

Finns Bageri

Vi fører hele den økologiske serie fra Rise Bryggeri. Alle gæster får deres egen favorit, men igen tvivl om, at Ærø Valnød er den mest populære. En frokost på Gæstgiveriet bliver bare bedre med en Rise øl til. 

Søby

Dagli Brugsen

Jan producerer italiensk is, Gelato, af økologisk mælk til os. Han producerer selv isen på Ærø og har isbod på Torvet i Ærøskøbing. 

Carlsberg depot Ærø

Brugsbestyrer Karin og hendes søde

medarbejdere sørger for vores mejeriprodukter, lokale specialiteter og kolonial. 

Jens Peder er Carlsberg på Ærø og bor også i Bregninge. Han er på tæerne og vi løber ikke tør for øl og vand. Der er Classic på tap, alkoholfri øl og vand. 

Finns Bageri ejes af Finn Nissen. Finn er ud af bagerslægt og sætter en ære i at bage efter de gamle bagværkstraditioner. Han udvikler selv sine opskrifter. Finn leverer rugbrød og festkager til os. 

GÆSTGIVERI BREGNINGE

Vester Bregninge 17

5970 Ærøskøbing

tlf. 3023 6555

 

kontakt@gaestgiveri.dk

© Copyright. All Rights Reserved.