HUSET, HAVEN OG OS

HUSET, HAVEN OG OS

Vi byder jer varmt velkommen indenfor i vores Gæstgiveri, hvor lokale råvarer, godt humør og fællesskab er på programmet hver eneste dag. Gæstgiveri er et begreb fra middelalderen, hvor konger og adelen på rejse lod sig beværte på gårdene, nød godt af husmoderens kogekunst og stedets varme alkover. På Gæstgiveri Bregninge åbner vi på samme måde dørene til vores hjem og inviterer rejsende ind. I vil også kunne mærke, at vi er inspireret af den Italienske ferieform agriturismo, hvor man netop søger logi på landet, og hvor værtsparret står i køkkenet og maden er lavet af egne lokale råvarer og serveres med god italiensk vin.

 

Lokal mad og fællesskab

Det vigtigste er, at vores gæster føler sig hjemme hos os, hvor vi altid står klar med åbne arme og smagfuld mad af lokale råvarer. Som gæster vil I højst sandsynligt også møde vores familie og venner i løbet af sommeren, hvor de giver en hånd med. Vi kommer fra en storfamilie, hvor fællesskabsånd og hyggestunder over et madfyldt langbord altid er i fokus. Det er denne stemning, I bliver en del af, når I lægger vejen forbi os – uanset om I overnatter eller er kommet for at smage på køkkenet.

 

Vi glæder os til at beværte og bespise jer alle.

 

Hanne Andersen og Steen Rønne

Et samlingssted med masser af historie

Hvem kan stå for et rødstenshus i en lille landsby midt på Ærø med en smuk kirke som nabo? Gæstgiveriet var tidligere Bregninge Brugsforening, og huset har altid været landsbyens samlingssted, i de seneste 15 år som restaurant og overnatningssted. Vi faldt ved første øjekast pladask for stedet, der med den store, frodige have og rummelige bolig med skønne køkkenfaciliteter, passede perfekt til vores drøm om at skabe en dansk version af agriturismo. 

Afslapning, nydelse og hygge

Tre absolutte nøgleord til et ophold på Gæstgiveri Bregninge. Huset, haven og de landlige omgivelser sætter tonen for et ophold hos os, hvor gæster, værter og andet godtfolk kan hilse på hinanden i Gæstgiveriets restaurant, ved aftenbålet eller i et af vores loungeområder.

 

Har man brug for ro og fordybelse, kan man nyde stilheden og udsigten over markerne på værelset, finde en hyggekrog i haven med en god bog, eller søge selskab i den fantastiske omkringliggende natur. 

 

Himmelsk have og delenatur

Efter en aktiv dag i Ærøs natur, kan man fortsætte naturoplevelsen i vores store have. Den er stor nok til os alle og inviterer til et længerevarende ophold. Put dig ned i en af hængekøjerne og sving dig til en powernap, tag en liggestol og bad i solen, nyd synet af smukke Bregninge kirke, duft til blomsterne og urterne.

 

Du kan indtage alle dine måltider i haven eller bare nyde et glas vin. Når solen dykker ned, forlænger vi lyset og aftenen med et stemningsfuldt bål.

 

 

For børn og barnlige sjæle – inde og ude

 

Haven er et kæmpe uderum, hvor der kan leges og gemmes. Vi har flere udendørsspil, som kan bruges bagerst i haven.

 

Indenfor har vi mange spil og puslespil, som børn og voksne kan samles om.