PROGRAM

Påske koncerter

Hør Chris Enghart Langfredag, Påskelørdag og Påskedag kl. 20.00.

 

“Nogle gange bevæges vi mest, når tiden står stille”

 

Chris Engharts sange trækker på inspiration fra folkgenren og den klassiske pop/rock-tradition, hvor den skarpt skårede melodi er i centrum. I det tematiske univers gives opmærksomhed til vores grundlæggende længsel efter at blive, at forstå og at elske. Disse simple, men iørefaldende kompositioner bliver en ydmyg invitation til lytterens nærvær og tilstedevær.

Vandreweekend

 

Fredag den 10. til søndag den 12. maj.  Mød og gå med pilgrimsentusiast Stig Luxhøi

 

"Der ikke lang tid før det gik op for mig at langvandring var gået mig i blodet. Det var jo i bund og grund blot en gå-tur. Men jeg havde gået på gamle stier hvor tusinder før mig havde gået, tæt på naturen, stået på det samme sted som Sigrid Lavrendatter, da hun for første gang så Nidaros domkirkens tårne. Jeg er overhovedet ikke troende på nogen måde, men alligevel føles det som en slags religiøs oplevelse."

 

Begynd din vandring sammen med os og få to medrivende foredrag om vandring i Danmark og pilgrimsvandring i bla. Spanien.

Vinylbal

 

Lørdag den 22. juni kl. 20.00.

 

Bestil plads til langbordsspisning, hvor vi nyder 4 spændende serveringer og tag en svingom til kendte toner fra vores vinylpladesamling. 

Sant Hans Aften

Søndag den 23. juni kl.19.00 

 

Vi tænder op i grillen og når mørket falder på, starter vi Sant Hans bålet i haven. Der bliver selvfølgelig også fællessang og båltale. 

Koncertprogrammet kommer snart.

GÆSTGIVERI BREGNINGE

Vester Bregninge 17

5970 Ærøskøbing

tlf. 3023 6555

 

kontakt@gaestgiveri.dk

© Copyright. All Rights Reserved.

Følg os

Åbent fra Påsken 2019