OPLEV

OPLEV

 

Ud i det Ærø-blå med klipklapper på

Er I klar til en oplevelsesrig ferie? Så er I kommet til rette sted! Gæstgiveriets fantastiske beliggenhed midt på øen, inviterer til at gå på opdagelse i alle retninger. Et friskt dyp i havet er blot en kilometer væk i den ene retning og 500 meter væk i den anden. Er I til vandre- og cykelture, kan I nemt hoppe på de mange og lange stier, der strækker sig fra syd til nord, fra øst til vest over Ærø. Måske en tur til Marstal eller Ærøskøbing kan lokke? Det er bare afsted – Ærøs mange oplevelser ligger og venter på jer lige udenfor Gæstgiveriets hyggelige og afslappende rammer.

(H)op på cyklen

Ærø er i sandhed en fantastisk ø at opleve til fods eller på cykel. I kan låne Gæstgiveriets cykler, så er I hurtigt ved det friske vand med en smuk udsigt til det fynske øhav. Falder valget på en stranddag, vil I måske sætte pris på at vide, at stranden er meget børnevenlig, og vi har fiskenet og strandlegesager til låns, så I kan bruge nogle gode timer ved vandet. Samler I sten, kan de dekoreres, når I kommer tilbage til Gæstgiveriet. 

 

En cykelturs penge væk finder I også en af Danmarks mest vidunderlige golfbaner med vand til alle sider, selvfølgelig Ærø Golf Klub. Vi har også Søbygaard, som ligger i cykelafstand fra Gæstgiveri Bregninge.

 

Besøg Visit Ærø og planlæg, hvad I vil opleve på jeres ø-ferie. Her finder I også kort over Ærøs cykel- og vandreruter.

Chris Enghart

Vores helt eget kulturprogram

Gæstgiveriets kulturprogram for sæsonen 2019 er under planlægning og vil løbende blive opdateret på denne side. Vi kan allerede fortælle nu, at vi i Påsken får besøg af den Nørrebro-baserede singer/songwriter Chris Enghart. I kan godt glæde jer til Chris' poetiske  sangunivers og gode covernumre. Perfekte toner ved bålet i Gæstgiveriets have.

Kom og besøg os.

Madskole

Kom med i Gæstgiveriets køkken og del Hannes glæde ved at lave mad. Vi bager brød, laver frisk pasta, hjemmelavede oste og pølser. Vi sylter, fermenterer og indkoger fortryllende sovse. Vi ryger og braser - et samvær i køkkenet, hvor vi har det sjovt sammen, deler erfaring og smag. 

 

 

GÆSTGIVERI BREGNINGE

Vester Bregninge 17

5970 Ærøskøbing

tlf. 3023 6555

 

kontakt@gaestgiveri.dk

Følg os

© Copyright. All Rights Reserved.